Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Kunst in de gang

Kunst in de gang

Kunst in de gang is een continue en wisselende tentoonstelling van lokale amateur-kunstenaars. In het gemeentehuis en het Sociaal Huis stellen zij hun werken aan je voor. Om de 2 maanden wordt gewisseld van groep kunstenaars.
Tijdens je bezoek aan de tentoonstellingen kun je je favoriete kunstwerk nomineren voor de eindtentoonstelling. Hier wordt van elke deelnemende kunstenaar het meest genomineerde kunstwerk tentoongesteld. Van deze tentoonstelling koopt het gemeentebestuur één of meerdere kunstwerken aan om de gemeentelijke gebouwen mee te verfraaien.

Meer info:
Wil je meedoen aan ‘Kunst in de gang’ of heb je vragen ?

Dienst Cultuur
Thomas Beusen
Tongersesteenweg 8
3770 Riemst
tel. 012 44 03 73
thomas [dot] beusen [at] riemst [dot] be

 

Reglement Kunst in de Gang

Inschrijvingsformulier Kunst in de Gang 2017-2018

 

Hier vind je het inschrijvingsformulier voor de nieuwe editie van Kunst in de Gang, die van start zal gaan in april 2017. Wil je deelnemen? Vul dit formulier dan in voor 6 maart 2017.  

 

Vragen? dienst Cultuur - Tongersesteenweg 8, Riemst - tel. 012 44 03 73 - thomas [dot] beusen [at] riemst [dot] be

Duid hier je voorkeursperiode voor deelname aan. We proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden bij de indeling. Duid hier je eerste keuze aan.
Duid hier de voorkeursperiode voor je deelname aan. We proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden bij de indeling. Duid hier je tweede keuze aan.
Duid hier de voorkeursperiode voor je deelname aan. We proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden bij de indeling. Duid hier je derde keuze aan.
OPGELET: iedere kunstenaar krijgt 7 meter ter beschikking voor het tentoonstellen van zijn/haar werken.
CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.
Comments