Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Maak je evenementen tijdig bekend via UiT in Riemst!

De draaischijf voor vrijetijdscommunicatie in Vlaanderen, de UiTdatabank zal er binnenkort helemaal anders uitzien! De nieuwe versie is gebruiksvriendelijker en de ideale manier om gratis promotie te voeren voor de activiteit van jouw vereniging. Dien je activiteit tijdig in via UiT in Riemst en ze verschijnt ook in ons gemeentelijk infoblad!

Vernieuwde UiTdatabank

Niet enkel de voorgevel van de UiTdatabank verandert. Ook de gebruikservaring verbetert en de invoervelden worden logischer geordend. Er is ook hard gewerkt aan de efficiëntie, de nieuwe UiTdatabank is sneller en zal minder fouten geven. Het is bovendien makkelijker om locaties (monumenten, parken, bibliotheken, sportcentra,…) toe te voegen. Uiteraard is er aan de basisfunctionaliteiten niets veranderd en wordt je activiteit op tal van kanalen gepubliceerd. De UiTdatabank blijft op die manier de centrale databank voor al wat er te doen is in je vrije tijd in Vlaanderen.

UiT in Riemst

Wie invoert op www.uitdatabank.be, haalt er veel UiT, want je hoeft maar één keer in te voeren om je aanbod te zien verschijnen in honderden agenda’s, waaronder die van UiT in Riemst, zowel online als in het gemeentelijk infoblad. Voer je activiteit steeds zo snel mogelijk in, op die manier ben je zeker om ze te zien verschijnen en te genieten van een zo breed mogelijke promotie.

Hoe moet ik mijn activiteit indienen?

Uiteraard zullen wij jullie begeleiden bij het ingeven van jullie activiteiten in de UiTdatabank. De gemeente zal workshops organiseren voor verenigingen, om de werking van de nieuwe UiTdatabank en de voorwaarden tot publicatie in het gemeentelijk infoblad toe te lichten. Wij zullen tijdig communiceren waar en wanneer de workshops plaatsvinden en hoe je kan inschrijven! Wil je ondertussen zelf al aan de slag? Raadpleeg dan de volledige handleiding en maak je evenement nu al bekend! Heb je hulp nodig? Stel je vragen dan via vragen [at] uitdatabank [dot] be

Opgelet: Activiteiten moeten steeds voor de 4de dag van de maand en dit één maand op voorhand ingediend worden in de UiTdatabank om publicatie in het gemeentelijk infoblad te kunnen garanderen. Het ingeven van je activiteit in de UiTdatabank wordt binnenkort een voorwaarde om opgenomen te worden in de gedrukte activiteitenkalender van het gemeentelijk infoblad.

Meer info? Dienst Communicatie - communicatie [at] riemst [dot] be - tel. 012 44 03 06

 


Comments