Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Zomeractiviteiten

Wil je een gedrukt exemplaar van de kalender? Kom dan even langs aan de balie van het gemeentehuis of Villa Neven!

Info & inschrijven

Praktisch

Wil je je inschrijven voor een sportkamp, of een SWAP of Grabbelpas activiteit? Schrijf je dan vooraf in, want het aantal plaatsen is beperkt! Voor de kinderopvang, het speelplein en het ander aanbod moet je op een andere manier inschrijven.  Hoe? Dat lees je bij Inschrijven en info!

De inschrijvingen starten op donderdag 1 juni om 7.00 u.! 

Inschrijving voor een activiteit annuleren?

Als je bent ingeschreven, is dat definitief en ontvang je een factuur. Je kan enkel nog annuleren bij overmacht. In alle andere gevallen moet je betalen voor de activiteiten waarvoor je bent ingeschreven. Is je kind ziek, rekenen we je de inschrijving niet aan op voorwaarde dat je ons een doktersbriefje bezorgt.

Wat kost het en hoe kan ik betalen?

Je vindt telkens op de pagina's van de activiteiten de gedetailleerde deelnameprijzen. In het inschrijvingsgeld is altijd een verzekering lichamelijke ongevallen inbegrepen. Voor alle activiteiten ontvang je (ten laatste in september) een factuur.

Speciale tarieven en kortingen

Heel wat ziekenfondsen betalen de deelnameprijs voor jeugdactiviteiten (gedeeltelijk) terug.

BELANGRIJK!

Tijdens de activiteiten worden er regelmatig foto's genomen die we kunnen gebruiken in publicaties zoals het gemeentelijk infoblad, gemeentelijke folders, website, sociale media, persbericht,… Indien je principiële bezwaren hebt tegen foto’s van je dochter of zoon, kan je dit schriftelijk laten weten aan het gemeentebestuur.

Zonder schriftelijke toelating van een arts en van de ouders mogen onze begeleiders geen medicijnen meer toedienen aan kinderen. Deze regel wordt vanaf de 1ste dag strikt toegepast.

 

Comments