Culturodroom

Een ontmoetingsplaats waar jongeren op een laagdrempelige manier kunnen deelnemen aan culturele activiteiten die aansluiten bij hun leefwereld. Dat is de missie van onze Culturodroom. De dienst Jeugd, Bibliotheek de Boekerij en de dienst Cultuur sloegen de handen in elkaar om de jongeren van Riemst niet alleen cultureel te verwennen, maar ook een platform te geven waar ze hun talenten kunnen ontplooien. De Culturodroom komt letterlijk naar je toe en organiseert in alle deelgemeenten culturele activiteiten voor kinderen en jongeren. 

Activiteiten van Culturodroom

In verband met de coronacrisis vinden er op dit moment helaas geen activiteiten van Culturodroom plaats. Vanaf februari 2021 zullen deze weer hervat worden.

Like de Facebookpagina van de dienst Jeugd en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

Mogen we jou verwelkomen op één of meer van onze coole en knotsgekke activiteiten? Laat het ons weten en zet je hier op aanwezig op ons Facebookevenement!

Meer informatie

Ben je als (jeugd)vereniging geïnteresseerd om de Culturodroom te verwelkomen bij jou in de buurt? Heb je andere vragen over één van de activiteiten? Neem dan als de bliksem contact op met de dienst Jeugd via jeugd@riemst.be – tel. 012 44 03 72.

Inschrijven voor één van de Culturodroom-activiteiten?

Klik hier om in te schrijven!