De Riemstse cadeaubon!

Wil je iemand of jezelf een origineel cadeau geven? Shop je graag lokaal? Zoek dan niet verder! Het ideale geschenk om te geven en te ontvangen is de Riemstse cadeaubon!

Met de Riemstse cadeaubon kan je bij talloze handels- en horecazaken in onze gezellige gemeente terecht om aankopen te doen. Het bedrag dat je wil besteden bepaal je zelf. Denk, eet en koop Riemstig!

Een cadeaubon aankopen?

Aan de balie van Villa Neven (Tongersesteenweg 8) helpen de collega's je graag verder. Je kan ook via vrijetijd@riemst.be contact opnemen of bellen naar 012 44 03 70.

Aanvaard je de cadeaubon maar heb je vragen over het gebruik ervan in je zaak?

De consument kan een Riemstse cadeaubon gebruiken als betaalmiddel in elke zaak die de Riemstse cadeaubon aanvaard. 

Wordt er een Riemstse cadeaubon gebruikt die het aankoopbedrag overschrijdt? Dan kan je als ondernemer de consument op 2 manieren verder helpen:

  • een tegoedbon opmaken voor het resterende bedrag dat de klant kan gebruiken bij een volgende aankoop in je zaak

  • meegeven aan de consument dat er geen teruggave is voor het openstaand bedrag van de bon

Geïnde cadeaubonnen laten uitbetalen 

De Lokale Economische Middenstandsraad verzorgt de uitbetaling van de geïnde gemeentelijke cadeaubonnen. Als handelaar kan je voor de uitbetaling van de geïnde cadeaubonnen terecht bij Wilfried Bruggen, Schoenen Bruggen, Bilzersteenweg 23, 3770 Riemst.

Krijg je maandelijks veel cadeaubonnen binnen? Verzamel deze dan en bezoek Wilfried Bruggen eenmaal in de maand zodat ook hij de uitbetaling van de cadeaubonnen efficiënt kan organiseren.