12de gemeentelijke sportdag

Op dinsdag 28 mei organiseert de dienst Sport in samenwerking met de Riemstse Sportraad voor de 12de keer een gemeentelijke sportdag voor 60-plussers.

Sport voor allen is de boodschap. Op een ontspannen en verantwoorde manier bewegen, is de bedoeling. Plezier en gezelligheid verzekerd!

Tijdens deze sportieve dag kun je kiezen uit verschillende sportieve activiteiten zoals curve bowls, boogschieten, blaaspijpschieten, petanque en dans. Fietsliefhebbers kunnen deelnemen aan de fietstocht van 25 km. De start is voorzien aan sporthal Op ’t Reeck om 09.30 u. en om 13.00 u.

Haal je liever je wandelschoenen boven? Ook dat kan! Er zijn twee wandelingen van 7 km voorzien. Het vertrek met de auto is voorzien aan de Sporthal Op ’t Reeck om 09.30 u. en 13.00 u. Beide wandelingen starten aan de Steenstraat (zaal Alliance Kanne) om 09.45 u. en om 13.15 u.

Praktische informatie

De dienst Sport verwelkomt je graag op 28 mei vanaf 09.00 u. in de cafetaria van sporthal Op ’t Reeck in Riemst. Deelname aan de activiteiten, verzekering, taart en koffie worden gratis aangeboden. Broodjes, soep en drank zijn in het cafetaria van de sporthal te verkrijgen, maar je mag ook je eigen lunchpakket meebrengen. Vergeet zeker je sportieve en makkelijke kledij niet. Neem je deel aan de fietstocht, breng dan ook je eigen fiets mee. Meer informatie over de dagindeling vind je hieronder: