Jouw foto's zien pronken op de jaarkalender?

Onze jaarkalender geeft een overzicht van alle activiteiten in Riemst en belandt in de bus bij alle Riemstenaren. En er is meer! Voor onze volgende editie van de jaarkalender, in 2019, zijn we op zoek naar jouw input! Heb jij een leuke landschapsfoto gemaakt en wil je daarmee pronken op onze jaarkalender? Stuur je foto vandaag nog in via communicatie@riemst.be

Jij kan zelf leuke beelden insturen voor onze jaarkalender 2019. We zijn op zoek naar unieke, mooie landschapsbeelden uit Riemst of foto's van kenmerkende gebouwen, plaatsen,... Heb jij zo'n prachtige foto die niet mag ontbreken? Wil jij jouw foto delen met alle Riemstenaren? Stuur hem vandaag nog door naar onze dienst Communicatie via communicatie@riemst.be.

Wat kan je verwachten?

Door jouw foto door te sturen geef je de toestemming om jouw foto kosteloos te mogen gebruiken voor de jaarkalender 2019. Uiteraard vermelden wij je naam bij de foto, vergeet dus niet om jouw naam + voornaam aan ons door te geven. Let op: uiteraard kunnen er slechts een beperkt aantal beelden effectief gebruikt worden op de jaarkalender. Het doorsturen van jouw foto betekent dus niet automatisch dat de foto ook geselecteerd zal worden voor de jaarkalender. De selectie van de foto's gebeurt op het einde van het jaar, op basis van onderstaande criteria:

  • De jaarkalender bestaat uit een mix tussen de verschillende kerkdorpen en de verschillende seizoenen.
  • De foto moet passen bij de maand waarin het beeld geplaatst wordt. 
  • Het gaat om een mooi landschapsbeeld of een foto van een kenmerkend gebouw of herkenbare plaats in Riemst, dat aantrekkelijk is voor de inwoners alsook voor toeristen.
  • Er wordt gekozen voor in het oog springende, kwaliteitsvolle beelden die bijdragen aan een positief beeld van onze gemeente.

Kwaliteitsvereisten

Uiteraard zijn er enkele kwaliteitsvereisten verbonden aan de foto's. Jouw foto komt in aanmerking als:

  • Het een liggend beeld (landscape) is met verhouding 4:3. 
  • Het beeldmateriaal van hoge kwaliteit is, dit wil zeggen minimaal 2560x1440 pixels (4M). Optimaal is een beeld van 3508x2480 pixels (8M of meer).
  • Het bestandformaat wordt aangeleverd in jpg.
  • Er wordt gebruik gemaakt van RGB-kleuren.
  • Er worden geen personen op de foto afgebeeld, tenzij hiervoor een uitdrukkelijke goedkeuring gegeven werd.