Bezorgd over het Coronavirus?

Bekijk hier alle actuele informatie: https://www.info-coronavirus.be/nl/ @be_gezondheid0800 14 689

Energiescan

Tot 2012 kon iedereen gratis een energiescan van zijn/haar woning laten doen. Deze actie is voorbij. Nu geldt dit aanbod enkel voor volgende doelgroepen.

Bij een energiescan zoekt een energieadviseur in je woning naar mogelijkheden om energie te besparen. Hij maakt een doorlichting van de woning, de verwarmingsinstallatie, het waterverbruik, de verlichting, elektrische apparaten,…. Hij stelt een lijst op van plaatsen en toestellen waar er “energieverlies” is.

Op basis van deze doorlichting krijg je een verslag. Daarin vind je alle informatie en adviezen over verbeteringen in of aan je woning. De energieadviseur kan ook wijzen op bepaalde “slechte gewoontes” die aanleiding geven tot energieverlies, zoals verlichting nodeloos laten branden.

De energieadviseur kan tijdens de rondgang of bij een later bezoek ook al enkele verbeteringen aanbrengen, zoals:

  • Spaarlampen
  • Buisisolatie
  • Radiatorfolie
  • Spaardouchekop

Voordelen van een energiescan

De energiescan en de producten die eventueel bij je worden geïnstalleerd, zijn volledig gratis indien je tot één van de eerder vermelde doelgroepen behoort.Een energieadviseur komt langs bij je thuis en geeft advies op maat.Je bespaart op je energierekeningJe draagt je steentje bij in de strijd tegen de opwarming van de aarde.

Inschrijving bij Stebo via het gratis nummer: 0800 99 817

Meer info: www.energiescans.be