Energiezuinig renoveren

Subsidie BENoveren woningen en appartementen

In 2011 ondertekende het gemeentebestuur de Europese 'Convenant of Mayors'. Hiermee ging het gemeentebestuur de uitdaging aan om 20% minder CO2-uitstoot te hebben tegen 2020. In maart 2018 stapte het gemeentebestuur ook in het nieuwe Convenant of Mayors. Met deze verderzetting hebben we als gemeentebestuur het engagement gegeven om 40% CO2 te besparen tegen 2030.

Om die doelstellingen te behalen, rekenen we ook op de hulp van onze inwoners. En daar staat een bedankje tegenover. We willen ambitieuze renoveerders die hun woning energetisch verbeteren, belonen. Dit door een premie toe te kennen.

De premie is gebaseerd op het behaalde E-peil van het gebouw, waarbij het E-peil minstens E90 moet dragen.
Je kan de premie aanvragen door een ingevuld aanvraagformulier met een kopie van het EPB-verslag, gemaakt door een gecertificeerd deskundige, in te dienen.

 

Ook betaalbaar voor jou met Duwolim

Isolatie, dubbel glas of een nieuwe verwarmingsketel nodig? Betaalbaar voor iedereen dankzij Duwolim-lening aan 0 % of 2% voor energiebesparende renovatiewerken.

Wil je volgende winter energie & geld besparen? Wacht dan niet, maar begin nu met je huis te isoleren! Als je nieuwe ramen wil voor de winterkou, dan is het zeker hoog tijd.

Graag een handje hulp? De energieadviseurs van Duwolim staan voor je klaar. Want Duwolim zorgt er niet alleen voor dat dak- en muurisolatie of een nieuwe condensatieketel voor iedereen betaalbaar zijn.

Bel 089 77 81 29 of mail naar duwolim@stebo.be
www.duwolim.be

 

Voor meer informatie omtrent premie-advies en advies i.v.m. de aanvragen kan je terecht bij het woonloket van Stebo.
Maak gerust een afspraak op https://woonloket.stebo.be/ of via telefoon 012 67 27 23.