ZussEnzo

Print
Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer
Keuken
Orangerie
Orangerie
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Tuin
Tuin
Sauna

Ben je op zoek naar een vakantiewoning voor 18 personen? Is het weer tijd voor jullie jaarlijks weekendje weg met de hele familie (ouders, kinderen en kleinkinderen)? Of wil je eens met een paar bevriende koppels genieten van een rustige plek, waar jullie samen kunnen koken? Zijn jullie een groep vriend(inn)en, die eens lekker willen cocoonen? Collega’s, die willen brainstormen? Heb je een feest te vieren in de buurt en zoek je nog een slaapplaats voor je gasten? Vakantiewoning ZussEnzo geeft je een warm en fijn thuisgevoel voor al deze gelegenheden!

Dit stoer familiehuis is licht en modern ingericht, met een Scandinavische toets. De grote veranda met een lange houten eettafel is het kloppende hart van het huis en geeft zicht op onze prachtige, grote tuin. Ik heb de vakantiewoning zo gezellig en huiselijk mogelijk ingericht, met boeken, tijdschriften, kaarsen, muziek en veel en gevarieerd speelgoed voor de kinderen, zodat jullie een echt thuisgevoel hebben. Het wow-effect zit bij ZussEnzo in de XL homecinema in de woonkamer, in de kampvuurplaats én de cederhouten saunabarrel in de tuin.

Prijs vanaf: 1.250 €/weekend

Logies: In Villa ZussEnzo kunnen 18 personen logeren in vijf slaapkamers (van 2 tot 6 personen). Er zijn drie badkamers, vier douches, vier toiletten, een ruime eetkamer in de veranda, een grote woonkamer met speelhoek, een open keuken met professioneel horecamateriaal en een fantastische tuin. 

color-2