Culturodroom

Culturodroom

Een ontmoetingsplaats waar jongeren op een laagdrempelige manier kunnen deelnemen aan culturele activiteiten die aansluiten bij hun leefwereld. Dat is de missie van onze Culturodroom! De dienst Jeugd en de dienst Cultuur hebben de handen in elkaar geslagen om de jongeren van Riemst niet alleen cultureel te verwennen, maar ook een platform te geven waar ze hun talenten kunnen ontplooien. De Culturodroom komt ook letterlijk naar je toe. Zo is het de ambitie om culturele activiteiten voor kinderen en jongeren gespreid over alle deelgemeenten te organiseren. 

Activiteiten van Culturodroom

In verband met de coronacrisis vinden er op dit moment helaas geen activiteiten van Culturodroom plaats. Vanaf september 2020 zullen deze weer hervat worden.

Like de Facebookpagina van de dienst Jeugd en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

Mogen we jou verwelkomen op één of meer van onze coole en knotsgekke activiteiten? Laat het ons weten en zet je hier op aanwezig op ons Facebookevenement!

Meer informatie

Ben je als (jeugd)vereniging geïnteresseerd om de Culturodroom te verwelkomen bij jou in de buurt? Heb je andere vragen over één van de activiteiten? Neem dan als de bliksem contact op met de dienst Jeugd via jeugd@riemst.be – tel. 012 44 03 72.

Inschrijven voor één van de Culturodroom-activiteiten?

Klik hier om in te schrijven!

De culturele cadeaubon

Wilt u iemand een culturele cadeaubon van Culturodroom of Culturodroom for Kids cadeau doen? Dat kan!

De bon kan ingeruild worden voor eender welke activiteit die georganiseerd wordt door Culturodroom, en is te koop bij de Dienst Toerisme, Tongersesteenweg 8, 3770 Riemst.

Tongersesteenweg 8 | tel. 012 44 03 72 | jeugd@riemst.be