Culturodroom

Culturodroom

Een ontmoetingsplaats waar jongeren op een laagdrempelige manier kunnen deelnemen aan culturele activiteiten die aansluiten bij hun leefwereld. Dat is de missie van onze Culturodroom! De dienst Jeugd en de dienst Cultuur hebben de handen in elkaar geslagen om de jongeren van Riemst niet alleen cultureel te verwennen, maar ook een platform te geven waar ze hun talenten kunnen ontplooien. De Culturodroom komt ook letterlijk naar je toe! Zo is het de ambitie om culturele activiteiten voor kinderen en jongeren gespreid over alle deelgemeenten te organiseren. 

Inschrijven voor één van de Culturodroom-activiteiten?

Klik hier om in te schrijven!

De activiteiten

Kalender 2020: voorjaar

Like de Facebookpagina van de dienst Jeugd en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

Culturodroom 

RIEMST GAAT KLASSIEK - ZONDAG 16/02 

 WORKSHOP VLOGGEN - WOENSDAG 4/03

Culturodroom for kids

VOORLEESHALFUURTJE - WOENSDAG 8/01 14.30 u. - 15.00 u.
Omdat voorlezen de taalontwikkeling stimuleert van je kind! 

FILMVOORSTELLING MINUSCULE II - WOENSDAG 5/02

Mogen we jou verwelkomen op één of meer van onze coole en knotsgekke activiteiten? Laat het ons weten en zet je hier op aanwezig op ons Facebookevenement!

 

Meer informatie

Ben je als (jeugd)vereniging geïnteresseerd om de Culturodroom te verwelkomen bij jou in de buurt? Heb je andere vragen over één van de activiteiten? Neem dan als de bliksem contact op met de dienst Jeugd via jeugd@riemst.be – tel. 012 44 03 72.

 

De culturele cadeaubon

Wilt u iemand een culturele cadeaubon van Culturodroom of Culturodroom for Kids cadeau doen? Dat kan!

De bon kan ingeruild worden voor eender welke activiteit die georganiseerd wordt door Culturodroom, en is te koop bij de Dienst Toerisme, Tongersesteenweg 8, 3770 Riemst.

Tongersesteenweg 8 | tel. 012 44 03 72 | jeugd@riemst.be