Sportpas

Print

Ken je onze sportpas al? Wie deelneemt aan één of meerdere lessen van de dienst Sport kan een 10-beurtenkaart aankopen. Vragen? De dienst Sport helpt je graag verder!

Wat?

Een sportpas is een pas die je kan gebruiken tijdens de wekelijkse sportlessen van de gemeentelijke dienst sport. Een sportpas is voor iedereen die deelneemt aan één of meerdere van deze wekelijkse lessen.

Voorwaarden

Een beurt op de sportpas wordt telkens afgetekend door de lesgever bij aanvang van de les. Een sportpas blijft altijd geldig totdat alle beurten zijn opgebruikt. Indien je een week of meerdere weken omwille van ziekte, kwetsuur,… niet kan komen dan is dit geen probleem. Er verdwijnen dan geen sportbeurten.

Er is ook een kennismakingsles voorzien. Deze wordt bij de eerste les aangeduid. Indien je niet tevreden bent van de les, dan bezorg je de sportpas terug aan de lesgever of de dienst Sport, er wordt dan ook geen factuur opgemaakt.
 

Kostprijs

De kostprijs van een sportpas bedraagt 12,50 euro voor 10 lesbeurten. Na ontvangst van de sportpas, wordt er per post een factuur verstuurd, tenzij je na de kennismakingsles de sportpas teruggeeft.