Bezorgd over het Coronavirus?

Bekijk hier alle actuele informatie: https://www.info-coronavirus.be/nl/ @be_gezondheid0800 14 689

Brand Roosen Borgh (Zichen)

UPDATE 20u00: De brand in de Mennestraat in Zichen is volledig geblust en de brandweer heeft de bedrijfssite verlaten. We willen de brandweer hartelijk bedanken voor haar inzet en efficiëntie.

 

 

 

Brand Roosen Borgh

UPDATE 12u12: De rook veroorzaakt door de brand in de Mennestraat in Zichen is uit de dorpskernen verdwenen en beperkt zich enkel nog tot de bedrijfssite. De brandweer is ter plaatse nog aan het afblussen.

UPDATE 10u25: De brand betreft boomschors en verhakseld hout, de rook vormt dus geen onmiddellijk gevaar. Omdat rook echter nooit gezond is, vragen we om ramen en deuren toe te houden en ventilatiesystemen uit te laten staan, zolang je rook- of geurhinder ondervindt.

UPDATE 10u00: De brand is onder controle, maar de hulpdiensten zijn nog aan het afblussen. De rookhinder kan nog even aanhouden. Er zijn geen slachtoffers.

‼️ OPGELET: In de Mennestraat in Zichen is vannacht een bedrijfsbrand ontstaan bij Roosen Borgh, waarbij rook is vrijgekomen, die nu richting Riemst centrum trekt. De hulpdiensten zijn ter plaatse en vragen aan alle omwonenden in Zichen en Zussen om ramen en deuren gesloten te houden. Schakel ook ventilatiesystemen uit. Vermijd de omgeving en volg deze pagina voor updates.