DENK, EET, KOOP LOKAAL EN VAL IN DE PRIJZEN! TOMBOLA-ACTIE: VAN 21 APRIL TOT 9 JUNI

De tombola-actie ‘Denk, eet, koop lokaal’ is ondertussen een gevestigde waarde geworden in Riemst. Voor het derde jaar op rij willen we iedereen aansporen om in Riemst te kopen en te consumeren. Als lokale consument ondersteun je niet alleen de Riemstse handels- en horecazaken, je schenkt ook aandacht aan het milieu én kan er zelf een leuke prijs aan overhouden.

Lokaal kopen is ecologisch en goed voor de eigen economie. De succesformule van de actie ‘Denk, eet, koop lokaal’ wordt dan ook met enthousiasme herhaald, ter ondersteuning van de lokale handels- en horecazaken. Kopen in eigen gemeente is niet alleen handig omwille van de korte afstand, je krijgt ook een persoonlijke service en ontmoet de mensen van jouw buurt.

Tijdens de actie ontvang je per besteding van 5 euro een tombola-biljet bij één van de deelnemende handelaars. Het maximaal aantal biljetten wordt beperkt tot 20 stuks per aankoop. Deze actie kadert in het actieplan om de kleinhandel en het winkelaanbod in de dorpskernen te versterken.

Wat kan je winnen?

Er zijn opnieuw zes hoofdprijzen: twee elektrische fietsen, twee cadeaubonnen ter waarde van 1.000 euro en twee cadeaubonnen ter waarde van 500 euro. Daarnaast wordt er voor elke deelnemende handelaar bijkomend een cadeaubon ter waarde van 100 euro verloot. De hoofdprijzen worden overhandigd tijdens de Zomerhappening op 24 juni, de overige winnaars worden persoonlijk verwittigd.

De trekking van de winnaars vindt plaats op woensdag 19 juni.

Denk aan het milieu

Ga lokaal shoppen met een herbruikbare shoppingstas en doe je verplaatsing milieubewust. Kom jij met de fiets of te voet? Dan krijg je bij aankoop van 5 euro niet één, maar twee tombolabiljetten! Steun jij deze actie? Deel je ervaringen en lokale aankopen op sociale media via de hashtags
#TotRiemsts #DEKL

Het volledige wedstrijdreglement is terug te vinden op https://www.riemst.be/nl/werken/ middenstand/lokale-handel-en horeca/tombola-actie. Voor meer info over de actie kan je terecht bij de dienst Lokale Economie, via ondernemen@riemst.be, tel. 012 44 03 34.