Geef jij om het milieu? Draag vanuit thuis jouw boompje bij!

Plant een klimaatboom in jouw tuin en help mee het klimaat veranderen. Je kan zelfs een kortingsbon verkrijgen ter waarde van 20 euro voor de aankoop van een klimaatboom bij een deelnemende handelaar in jouw buurt.

Klimaatboom zoekt Tuin

Bomen dragen bij aan een gezonde en aangename woon-, werk- en leefomgeving. Het is belangrijk om vandaag de juiste boom te planten voor de toekomstige veranderingen. Een klimaatboom is daarbij de ideale boom vanwege zijn goede weerstand tegen de veranderingen in het weer en het klimaat. Help dus mee het klimaat verbeteren door een klimaatboom in je tuin te planten.

In het kader van het project ‘Ruimte voor Bomen’ ondersteunen Centrum Duurzaam Groen en Limburg.net jaarlijks de Limburgse gemeenten bij de aanplant van meer dan 1.500 klimaatbomen. 

Haal nu je kortingsbon van 20 euro voor een klimaatboom!

Op maandag 2 december is er een infoavond omtrent klimaatbomen en het cruciale nut ervan. De inwoners van Bilzen, Hoeselt en Riemst zijn uitgenodigd en ontvangen een gratis bon ter waarde van 20 euro voor de aankoop van een klimaatboom bij een deelnemende handelaar in jouw buurt.

Bovendien maak je zelfs kans op een ecologisch tuinontwerp als je een klimaatboom in jouw tuin plant!

Locatie: CC De Kimpel, Kleine Zaal, Eikenlaan, 3740 Bilzen
Tijd: 19.30 u. – 22.00 u.
Prijs: gratis – inschrijven via: www.centrumduurzaamgroen.be/vormingamber
Meer info over de actie: www.limburg.net/klimaatboomzoekttuin