Herinrichting dorpsplein Zussen

In de laatste week van april zullen de werken aan het dorpsplein in Zussen, ter hoogte van de Monseigneur Trudo Jansstraat en de Kalderstraat, starten. Het dorpsplein wordt in het kader van het pleinenplan volledig heringericht met veel groen en nieuwe stoepen. De werken zullen ca. 12 weken in beslag nemen.

Tijdens de werken zal het plein en de nabije omgeving ontoegankelijk zijn voor al het verkeer. Dit wil zeggen dat de toegangswegen naar het plein en het plein zelf niet bereikbaar zijn. Er zal een omleiding van kracht zijn, onderaan kan u een omleidingsplan terugvinden. 

De glas- en kledingcontainers worden tijdens de werken verplaatst naar de parking van het kerkhof. De huisvuilophaling zal zoals gewoonlijk plaatsvinden in elke straat grenzend aan het plein tot aan de grens van de werfzone. Inwoners van woningen binnen de werfzone, kunnen hun huisvuil en GFT tot aan de grens van de werken brengen. Indien u niet in staat bent dit te doen, dan zal de aannemer hiervoor zorgen. De handelaars zullen gedurende de hele periode bereikbaar blijven.