Kerstmis in de dorpsrestaurants

Het hele jaar door geniet je in de dorpsrestaurants van lekkere, betaalbare maaltijden. Tijdens de kerstperiode doen we daar een schepje bovenop en verwennen de vrijwilligers je graag met een uitgebreid kerstmenu. Gezelligheid verzekerd!

Wekelijks smullen in het dorpsrestaurant

Heb jij onze dorpsrestaurants al eens bezocht? Je kan er wekelijks terecht voor een gezonde maaltijd én goed gezelschap. Elke dinsdag om 12.00 u. in het Parochiaal Centrum in Vlijtingen, elke woensdag om 12.00 u. in het C.O.C.K.-lokaal in Kanne en elke donderdag om 12.00 u. in Dienstencentrum De Linde.

Om deel te nemen aan het dorpsrestaurant van Kanne dien je vooraf een maaltijdbon aan te kopen bij drankenhandel Epding (Brugstraat 44) of telefonisch te reserveren via het Sociaal Huis (Paenhuisstraat 15, tel. 012 44 09 10) of je kan in het dorpsrestaurant zelf reserveren. Ook voor het dorpsrestaurant in Vlijtingen kan je reserveren via het Sociaal Huis of in het dorpsrestaurant. Voor het dorpsrestaurant in Riemst kan dit via Dienstencentrum De Linde (Paenhuisstraat 11 – tel. 012 21 46 98).

Vier je mee Kerstmis?

Op 18, 19 en 20 december steken de vrijwilligers een extra handje uit de mouwen, om jullie te verwennen met een uitgebreid kerstmenu.

  • Voorgerecht: Kerstsalade met mozzarella, gedroogde ham en mandarijntjes
  • Soep: Tomatensoep met croutons
  • Hoofdgerecht: Gemarineerd gebraad met jagerssaus, warme vruchten en dennenappeltjes
  • Dessert: Ijskerststronk 

En dat alles voor een betaalbare prijs van 5 euro!

Opgelet: wees op tijd met je inschrijving, er kunnen maximaal 200 deelnemers toegelaten worden, zodat iedereen voldoende plaats heeft en de vrijwilligers alle maaltijden kunnen verwerken. Ook kunnen er geen inschrijvingen van verenigingen meer geaccepteerd worden, individueel of per koppel reserveren kan wel.