Leaderproject 'Dorp aan zet'

De Provincie Limburg zet samen met 6 Haspengouwse gemeenten, Stebo en het Innovatiesteunpunt een participatief traject op waarbij bewoners de noden voor hun eigen dorp benoemen en toekomstideeën ontwikkelen die inspelen op de leefbaarheid en het voorzieningenniveau op het platteland.

De inwoners van 8 Haspengouwse dorpen gaan tijdens het project de leefbaarheid na in hun dorp. Tijdens een viertal sessies werken ze de toekomstvisie van hun dorp uit. Na toetsing aan de visie van het lokale bestuur gaan ze zelf over tot een effectieve realisatie. Binnenkort zijn de inwoners van Kanne aan de beurt, in 2019 volgt ook Genoelselderen.

Zin om mee na te denken over de toekomst van Kanne?

Dorp aan zet strijkt neer in Kanne voor een eerste kennismaking met de inwoners. Heb jij creatieve ideeën over hoe het anders kan? Wil jij graag zelf het heft in handen nemen in Kanne?

Kom dan op 2 mei tussen 16.00 u. en 19.00 u. naar de speelplaats van VBS Jekerdal (Sint-Hubertusstraat 9) voor een gesprek en een drankje. Het Innovatiesteunpunt en Stebo staan jullie graag te woord en luisteren graag naar jullie ideeën.

Meer info? Surf naar www.dorpaanzet.be of volg de Facebook-pagina www.facebook.com/dorpaanzet

Heb je nog vragen? Contacteer ons via info@dorpaanzet.be.