Bezorgd over het Coronavirus?

Bekijk hier alle actuele informatie: https://www.info-coronavirus.be/nl/ @be_gezondheid0800 14 689

Met de jeugddienst op internationaal avontuur

Via de intergemeentelijke samenwerking Haspenvoud International krijgen jongeren uit Riemst, Borgloon en Hoeselt de kans om nieuwe buitenlandse steden te ontdekken. Door deze uitwisselingen met leeftijdsgenoten, worden we helemaal één met de locals. Deze herfstvakantie trekken de jongeren naar Oekraïne!

In het Oosten van Europa zijn parels te ontdekken, daarom kozen we dit jaar voor Oekraïne. Een niet voor de hand liggende, maar uiterst boeiende bestemming. De jongeren ontdekken steden als Kyiv en Lviv, laten zich onderdompelen in de geschiedenis met een bezoek aan Chernobyl en maken uitgebreid kennis met Oekraïense studenten. Tijdens een reis met Haspenvoud International hang je niet enkel de toerist uit, je leeft je echt in in de stad en ontdekt plekken waar je anders
niet zou komen.

In 2018 kwamen al jongeren uit Oekraïne op bezoek in Riemst, om elkaar beter te leren kennen. Op dit moment bereiden de Riemstse jongeren zich voor op hun eigen reis. In de herfstvakantie beginnen ze aan hun langverwachte avontuur.

Wil jij ook wel eens zo’n avontuur beleven? Neem dan contact op met onze dienst Jeugd via jeugd@riemst.be of tel. 012 44 03 72.