Bezorgd over het Coronavirus?

Bekijk hier alle actuele informatie: https://www.info-coronavirus.be/nl/ @be_gezondheid0800 14 689

Nieuwe kalender voor de Culturodroom!

Heb jij al gehoord van de Culturodroom? Doorheen het jaar kan je deelnemen aan verschillende culturele activiteiten op maat van kinderen en jongeren. We creëren leuke ontmoetingsmomenten, waarop je op een laagdrempelige manier kennis maakt met verschillende vormen van cultuur. Ontdek onze gloednieuwe kalender voor 2019! 

Wat brengt 2019?

In 2019 leert onze jeugd DJ’en, lachen we tot onze buikspieren het begeven en organiseren we een evenement dat helemaal in het teken staat van strips en verhalen. Ook succesformules van vorig jaar komen terug: Melger Helden, spel zonder grenzen, Riemst Rockt én uiteraard de populaire bussen naar Pukkelpop.

Culturodroom for kids

Ook onze jongste cultuurfanaten mogen rekenen op boeiende activiteiten. De Culturodroom pakt opnieuw uit met een vertelwandeling en kinderdisco, maar breidt haar aanbod ook uit. Zo organiseren we in samenwerking met De Boekerij verschillende voorleesmomenten en filmvoorstellingen voor de jongste onder ons.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Hou dan zeker de UitinRiemst in de gaten, volg onze Facebookpagina of neem hier een kijkje!