Bezorgd over het Coronavirus?

Bekijk hier alle actuele informatie: https://www.info-coronavirus.be/nl/ @be_gezondheid0800 14 689

OP NAAR EEN KINDVRIENDELIJKE ZOMER!

Vanaf 1 juni kon je inschrijven voor onze spetterende zomeractiviteiten met de Grabbelpas, SWAP, sportkampen of kinderopvang. Hopelijk heb jij een plaatsje kunnen bemachtigen en staan de data al genoteerd in de kalender. Heb je nog een gaatje vrij of zijn de kampen volzet? Geen nood, er zijn nog heel wat andere vakantietips voor kinderen!

Riki leeft zich uit op het speelplein

Wat is dat, de speelpleinwerking? Een team van monitoren staat met veel enthousiasme klaar om onvergetelijke zomerdagen te beleven. Samen met Riki kan je zandkastelen bouwen, waterspelletjes spelen, knutselen, keuze-activiteiten doen, ravotten, voetballen, dansen,… Wat je maar wil: op het speelplein kan het allemaal.

Kinderen tussen 5 en 12 jaar zijn elke dinsdag, donderdag en vrijdag van 4 juli t.e.m. 23 augustus welkom bij speelpleinwerking De Speeldoos, tussen 10.30 u. en 15.00 u. Je hoeft hiervoor niet op voorhand in te schrijven, dat kan op de speelpleindag zelf. We vragen wel om de eerste dag een klevertje van het ziekenfonds mee te nemen en het online informatief
strookje in te vullen op www.riemst.be/jeugd/actief/speelpleinwerking.

Opgelet:
er is geen speelplein van 12 augustus t.e.m. 16 augustus.

Extra vakantietips voor kinderen

Slaat de verveling toch eens toe tijdens de vakantie? Bezoek dan de Boekerij en leen een goed boek, een strip of een dvd. Ook onze musea zijn geschikt voor kinderen. Koel af in de mergelgrotten of beleef het oorlogsverleden aan de Brug van Vroenhoven. Wil je het graag wat actiever? Verken het mountainbike parcours, maak een stevige wandeling of zoek de schatten van Riemst via geocaching.