Rondreizende tentoonstelling gemeentelijk fotoboek

Riemst in beelden. Dat is wat fotograaf Tijs Posen voor het gemeentebestuur gerealiseerd heeft. En het resultaat mag gezien worden: een fotoboek met een unieke kijk op onze gemeente in de loop van de seizoenen. Het fotoboek dient als exclusief relatiegeschenk voor de jubilarissen in de gemeente, maar ook jij kan de adembenemende beelden bewonderen in een rondreizende tentoonstelling.

Het boek is opgevat als een aantrekkelijke mix van landschappen, herkenbare gezichten en bruisende evenementen. Alle dorpen worden vertegenwoordigd, zodat het boek een reëel beeld schept van wat er leeft in Riemst. Er werd zelfs voor elk dorp een typische uitspraak in het dialect opgenomen. Op die manier zetten we ook dit bijzonder erfgoed in de kijker.

Het fotoboek kwam tot stand in samenwerking met fotograaf Tijs Posen en grafisch vormgever Johan Vandebosch. Ook de hulp van de heemkundige kringen, de verenigingen, de geportretteerden, de vrijwilligers… hebben gezorgd voor een resultaat waar we trots op zijn. We willen alle deelnemers van harte bedanken voor hun bijdrage!

Bezoek de tentoonstelling

De tentoonstelling werd eind vorig jaar geopend in de exporuimte van De Boekerij. Daarna waren de beelden te bewonderen in de hal van het gemeentehuis en de afgelopen maanden nog in Brasserie De Waterbrucht in Millen. Ben jij nog geen kijkje gaan nemen? Geen probleem! De tentoonstelling zal ook in 2020 nog te bezichtigen zijn op verschillende locaties. 

Tot voor kort in Brasserie De Waterburcht in Millen:

Sinds december 2019 kan je de fototentoonstelling bezichtigen in het woonzorgcentrum Huyse Elckerlyc in Millen (Trinellestraat 23).