Schrijf je in voor de themaweken van Jonge Helden!

Tijdens de zomervakantie 2019 werkt het gemeentebestuur weer samen met de vzw Jonge Helden om een zo gevarieerd mogelijk aanbod te doen naar kleuters en lagere schoolkinderen.
De inschrijvingen voor de speelweken in Riemst starten vanaf donderdag 3 januari om 20.00 uur.

Welke speelweken zijn er in Riemst gepland?

In de week van 22/07 tot en met 26/07 werken ze vanuit de gemeenteschool in Millen.

Voor de kleuters is het thema “Sprookjesbos”
Er was eens… een sprookjesbos! Je kent vast ook wel de bewoners van dit magische bos en de verhalen die over hen verteld worden. Maar kloppen deze verhalen wel? Stel je eens voor dat de wolf eigenlijk heel lief is, Pinokkio altijd de waarheid spreekt en die knappe lieve prinses in werkelijkheid een verwend nest is? Wij gaan op ontdekkingstocht in het sprookjesbos en leren de bewoners echt kennen.

Voor de lagere schoolkinderen is het thema “Magie”
Een magisch kasteel vraagt om een week vol toverkunsten. Hocus Pocus en Simsalabim, dat is voor beginners. Wij gaan voor ingewikkelde spreuken met de gekste gevolgen. Weet jij iedereen te misleiden met je gewiekste trucjes?

In de week van 26/08 tot en met 30/08 werken ze vanuit Ukke Puk in Herderen

Voor de kleuters is het thema “De Kleine Kunstenaar”
Wat is kunst? Een kunstwerk moet niet mooi of duur zijn, als het maar gemaakt is met 100 procent plezier door een kleine coole kunstenaar. Door jullie dus! We maken deze week de gekste, mooiste, origineelste, doodnormaalste, buitengewoonste creaties, en we zijn er trots op!

Voor de lagere schoolkinderen is het thema “Alter Ego”
Het alter ego van Clark Kent is Superman, dat van Mieke Fonkel is Mega Mindy. Met je alter ego kan je het beste, gekste of juist meest mysterieuze van jezelf naar boven halen. Stap mee in dit avontuur, en raak vooral jezelf niet kwijt!

Inschrijven en bijkomende informatie www.jongehelden.be/aanbod/speelweken