Bezorgd over het Coronavirus?

Bekijk hier alle actuele informatie: https://www.info-coronavirus.be/nl/ @be_gezondheid0800 14 689

UPDATE! | Informatievergadering Windmolenpark Glons en Bassenge

Het gemeentebestuur ontving een brief van New Wind BV die een windturbinepark met vijf windturbines met een totale kracht van maximaal 25 MW willen bouwen en exploiteren op landbouwgronden gelegen tussen Glons en Bassenge. Alvorens New Wind BV een vergunningsaanvraag in kan dienen, wordt dit project onderworpen aan een openbare informatievergadering en een milieueffectenrapport.

UPDATE: PRESENTATIE NEW WIND TOEGEVOEGD

Omwille van de geldende coronamaatregelen houdt New Wind BV een virtuele informatievergadering in de vorm van een videopresentatie. De video zal op onze website beschikbaar blijven. De oorspronkelijke video is alleen op 1 en 2 april 2021 beschikbaar op.

https://translate.google.com/translate?sl=fr&tl=nl&u=https://rip-glons-newwind.be/

Gedurende deze twee dagen kan je tussen 8u en 17u telefonisch vragen stellen over het project aan Jérôme Dumont op het nummer 0470 31 20 75. Deze gesprekken worden opgenomen, uitgeschreven en toegevoegd aan het verslag van de vergadering dat op zijn beurt als bijlage aan het milieueffectenrapport wordt toegevoegd. De tekst van de toelichting die tijdens de videopresentatie wordt gebruikt, evenals de documenten die tijdens de presentatie getoond worden, kunnen fysiek na afspraak in het gemeentehuis van Bassenge geraadpleegd worden op 1 en 2 april 2021.

Schriftelijke reacties dienen uiterlijk op 19 april 2021 ontvangen te zijn door het college van burgemeester en schepenen van Bassenge:

Rue Royale, 4, 4690, Bassenge.

Stuur een kopie naar:
New Wind sprl,  Avenue des Dessus de Lives, 2, 5101, Namur.