Vacature: Jurist(e) - Sociaal Huis (OCMW Riemst + OCMW Hoeselt)

Jurist(e) - Sociaal Huis (OCMW Riemst + OCMW Hoeselt)

1 jurist(e) – Sociale Dienst

voor OCMW Hoeselt (2/5e) & OCMW Riemst (3/5e)

vervangingsovereenkomst (moederschapsrust) - niveau A1a-A2a

Functie

OCMW Hoeselt en OCMW Riemst zijn samen op zoek naar een jurist(e) die eerstelijns juridisch advies kan verstrekken aan hun inwoners. Als jurist(e) zal je o.a. in samenwerking met de maatschappelijk assistenten van het OCMW cliënten bijstaan en ondersteunen in hun schuldenproblematiek. Daarnaast verleen je juridisch advies aan de algemeen directeur, het algemeen diensthoofd sociaal huis en de verschillende diensten van het sociaal huis.

Profiel

je bent houder van een masterdiploma (of hiermee gelijkgesteld) in de afstudeerrichting rechten. Je voldoet aan de aanwervingsvoorwaarden (art. 5 – art. 7 RPR) en slaagt voor een selectieprocedure die bestaat uit een sollicitatiegesprek.

Aanbod

een vervangingsovereenkomst (moederschapsrust) met ingang van 8 maart 2021
een competitief verloningspakket in de salarisschaal A1a – A2a (brutojaarsalaris voltijds minimum 38.040,85 EUR)  aangevuld met extralegale voordelen.

glijdende werktijden
bij relevante beroepservaring kan er onder voorwaarden dienstanciënniteit worden meegenomen.

SOLLICITEREN

Uw kandidatuur (met cv) dient per brief te worden gericht aan het vast bureau, Dorpsstraat 17, 3730 Hoeselt. Solliciteren kan tot uiterlijk 25 januari 2021 (datum poststempel).

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 10 februari 2021. Nadere inlichtingen kunnen verkregen worden bij het algemeen diensthoofd sociaal huis (OCMW Hoeselt) op het nummer 089 309 275.