Bezorgd over het Coronavirus?

Bekijk hier alle actuele informatie: https://www.info-coronavirus.be/nl/ @be_gezondheid0800 14 689

Week van de Opvoeding 16 tot 23 mei

Van 16 tot 23 mei vindt De Week van de Opvoeding plaats. Een week waarin opvoeden en ouderschap zichtbaar en bespreekbaar gemaakt wordt. Met dit jaar als thema "Opvoeden, dat doen we samen!".

 
"Opvoeden, dat doen we samen"

Via dit thema wordt het netwerk van organisaties en diensten, die jou als gezin op verschillende domeinen kunnen ondersteunen, extra benadrukt.

"Oelalaa, weer een winkeldrama!?!-project"

Hoe kan je een driftbui bij je kind in de winkel voorkomen? Hoe ga je ermee om als je kind schreeuwt en zichzelf op de grond gooit als er een snoepje wordt geweigerd? Wat doe je als andere mensen met gefronste wenkbrauwen jouw opvoedingsstijl beoordelen?

Kinderopvang Ukkepuk organiseert i.s.m. Opvoedingswinkel Zuid-Limburghet spel "Oelalaa, weer een winkeldrama!?!", in het kader van de Week van de Opvoeding. Van 16 tot 23 mei kan je hiervoor terecht in de Aldi Riemst. Inschrijven op voorhand is niet nodig en deelname is gratis.

Opvoedingsvragen?

Heb je verder nog een (opvoedings-)vraag, aarzel dan niet op contact op te nemen met De Opvoedingswinkel of ga naar het vrije spreekuur in het Huis van het Kind Riemst (elke donderdag van 14.30 u. tot 16.30 u., uitgezonderd de zomervakantie). Of maak een afspraak via 0491 71 72 41 (Sandy, consulente Opvoedingswinkel Zuid-Limburg).