Wens Ambulancezorg

Heb jij een laatste wens? Wens Ambulancezorg vzw is er voor jou!

Wist je dat Riemst haar eigen Wensambulance heeft? Wensambulancezorg VZW verzorgt de wensen van palliatieve mensen die niet lang meer te leven hebben, met een speciaal daarvoor ontworpen en uitgeruste ambulance. Palliatieve patiënten zijn tijdens hun laatste fase dikwijls niet meer mobiel, of ze zijn gebonden aan een rolstoel of bedlegerig. Een laatste keer de zee kunnen zien, een laatste keer thuis zijn, aanwezig kunnen zijn op de trouw van een familielid,… Zo’n moment is vaak van onschatbare waarde. Wensambulance zorg vzw uit Riemst is er om die laatste wens in vervulling te laten gaan.
De patiënten zijn steeds in veilige handen van vrijwillige zorgkundigen, ambulanciers of verpleegkundigen. Het uitvoeren van elke wens is geheel kosteloos, de ambulance voldoet aan de strengste normen en is comfortabel ingericht voor de patiënten.

Karin uit Buggenhout zag haar wens vervuld worden met hulp van de Wensambulance uit Riemst en getuigt: “Mijn man Wilfried had als grote wens om eens mee te rijden met de Lamborghini van Anthony Kumpen. Dankzij Wens Ambulancezorg vzw werd dit mogelijk. We beleefden een fantastische dag en gingen zelfs nog iets eten in het cafetaria. Wilfried kreeg de beste zorgen en achteraf ontvingen we nog prachtige foto’s van onze dag. Bij zijn begrafenis besloten we dan ook om geen bloemen in ontvangst te nemen, maar een bedrag te schenken aan de Wensambulance. Het is een prachtig initiatief.”

Heb jij ook een laatste wens? Of wil je een familielid, kennis of vriend verrassen met een laatste wens? Laat het de Wensambulance weten en samen kunnen jullie op zoek naar een passende oplossing. Onlangs liet de Wensambulance haar 30ste wens in vervulling gaan, hopelijk mogen er nog veel volgen. Meer info via www.wens-ambulancezorg.be.