Bezorgd over het Coronavirus?

Bekijk hier alle actuele informatie: https://www.info-coronavirus.be/nl/ @be_gezondheid0800 14 689

Wonen in Riemst!

De Kleine Landeigendom is een sociale bouwmaatschappij die instaat voor de verkoop van sociale bouwkavels en sociale koopwoningen. Momenteel lopen er twee projecten in het centrum van Vroenhoven. 

Nieuwe verkaveling Bloesemstraat

Op de Bloesemstraat in Vroenhoven voorziet de Kleine Landeigendom een sociale verkaveling van 11 loten, die onmiddellijk te koop zijn.

De oppervlakte van de loten varieert tussen 283 m² en 463 m². De kostprijzen variëren tussen 31.130 euro en 50.930 euro of 110 euro/m² (notariskosten niet inbegrepen). Er kan geen sociale lening bekomen worden voor de aankoop. Een belangrijke voorwaarde is dat de woning winddicht dient te zijn binnen de 4 jaar na datum van de aankoop.

12 sociale koopwoningen

Op de Bloesemstraat biedt De Kleine Landeigendom vanaf de lente van 2018 ook 12 sociale koopwoningen aan. Er zijn drie verschillende woningtypes (a, b en c). Elk type woning heeft 3 slaapkamers. U kan zich reeds laten inschrijven op het wachtregister voor deze 12 woningen.

Meer info?

Wens je meer informatie over één van bovenstaande projecten? Neem dan zeker contact op met de Kleine Landeigendom via tel. 012 23 68 68, info@kleinelandeigendom.be of neem een kijkje op www.kleinelandeigendom.be