Paasspeurtocht HAAS'T JE

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens de paasvakantie? Kom naar Vroenhoven en Kanne voor een de interactieve paasspeurtocht Haas't je

Haas't je! is een interactieve paaseierenzoektocht voor alle leeftijden, een organisatie van de Jeugddienst van de gemeente Riemst. Wil je deelnemen aan de zoektocht? Download dan de app Haas't je. Op deze manier ga je met een digitaal mandje op pad. Het doel? Zo veel mogelijk paaseieren verzamelen!

Op trot door Kanne en Vroenhoven

Hoe ga je aan de slag? 

  • Doorheen Kanne en Vroenhoven zijn verschillende bordjes (met QR-code) van paaseieren verstopt.
  • Een ideaal startpunt? Parkeer je in het dorpscentrum van Kanne of Vroenhoven. Je zal snel een eerste paasei spotten! 
  • Ga op zoek en bewijs dat je een paasei gevonden hebt door met de app de QR-code op het ei te scannen.
  • Je ziet dan ook meteen hoeveel paaseitjes je al verzameld hebt en krijgt hints in welke richting je het volgende paasei kan vinden. 
  • Dankzij een scorebord in de app kunnen speurders onderling ook strijden voor de eerste plaats.

Volg ons voor tips

Er zijn ook enkele speciallekes. Die kan je bijvoorbeeld alleen op bepaalde tijdstippen of dagen scannen. Of je moet er misschien héél hard naar zoeken. Die borden zijn natuurlijk meer punten waard. Via onze sociale media geven we af en toe een tip.

Wie zoekt, die wint!

Heb jij minstens 50 paaseitjes in jouw digitale paasmandje? Dan mag je bij Villa Neven (Tongersesteenweg 8, Riemst) een presentje ophalen. Het spel kan gespeeld worden van 27 maart tot en met 23 april 2023