Tombola-actie

In 2017 werd de tombola-actie ‘Denk, eet, koop lokaal’ gelanceerd. De actie kende een groot succes en is ondertussen een gevestigde waarde geworden in Riemst. Voor het derde jaar op rij willen we iedereen aansporen om in Riemst te kopen en te consumeren. De actie loopt dit jaar van 21 april tot 9 juni. Als lokale consument ondersteun je niet alleen de Riemstse handels- en horecazaken, je schenkt ook aandacht aan het milieu én kan er zelf een leuke prijs aan overhouden.

Ondersteuning van de lokale handel

Lokaal kopen is ecologisch en goed voor de eigen economie. De succesformule van de actie ‘Denk, eet, koop lokaal’ wordt dan ook met enthousiasme herhaald, ter ondersteuning van de lokale handels- en horecazaken. Kopen in eigen gemeente is niet alleen handig omwille van de korte afstand, je krijgt ook een persoonlijke service en ontmoet de mensen van jouw buurt.

Deze actie kadert in het actieplan om de kleinhandel en het winkelaanbod in de dorpskernen te versterken.

Tombola-actie: #totRiemsts

Denk, eet en koop jij ook lokaal? Dan doe je vanaf 21 april je voordeel! Per besteding van 5 euro bij één van de ingeschreven handelaars of horeca-uitbaters, ontvang je een tombolabiljet. Het maximaal aantal biljetten per aankoop wordt beperkt tot 20 stuks.

Steun je lokale handelaar en deel je ervaringen op de sociale media via de hashtag #totRiemsts, wie weet verschijnt jouw foto dan op onze Facebookpagina!

Een bonus voor de milieubewuste klant

Klanten die zich op een duurzame manier verplaatsen naar de lokale handelaars of horecazaken verdienen een bonus. Kom jij met de fiets of te voet? Dan krijg je bij aankoop van 5 euro niet één, maar twee tombolabiljetten!

Deze duurzame actie kadert in de Europese ‘Convenant of Mayors’, die het gemeentebestuur in 2011 ondertekende. De gemeente streeft naar 20% minder CO2-uitstoot tegen 2020 en draagt zo bij aan de provinciale en Europese klimaatdoelstellingen. Riemst heeft in maart 2018 haar klimaatambities verscherpt door het ondertekenen van het nieuwe Convenant of Mayors. De ambitie die nu voor ons ligt bedraagt 40 % minder CO2-uitstoot tegen 2030! Help jij ons mee in deze nieuwe doelstelling? Duurzame verplaatsingen, tijdens de actie, helpen ons alvast op de goede weg!”

Wat kan je winnen?

Er zijn zes hoofdprijzen te winnen: twee elektrische fietsen, twee cadeaubonnen ter waarde van 1.000 euro en twee cadeaubonnen ter waarde van 500 euro. Naast deze zes hoofdprijzen zal er bij elke deelnemende handelaar een extra cadeaubon ter waarde van 100 euro verloot worden. Deze winnaars zullen door de gemeente aangeschreven worden en kunnen hun prijzen na afloop van de actie afhalen op het gemeentehuis.

De trekking van de winnaars vindt plaats op woensdag 19 juni. De uitreiking van de zes hoofdprijzen zal plaatsvinden op de jaarlijkse Zomerhappening.

Wedstrijdreglement

Klik hier om het volledige wedstrijdreglement door te nemen.

Deelnemende handelaars 2019

Handels- en horecazaken uit Riemst die wensen deel te nemen aan de actie, dienen onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen. Dit kan tot uiterlijk zondag 24 maart.

OPGELET: na 24 maart worden er geen inschrijvingen meer aanvaard. Dit om praktische redenen. Al het promotiemateriaal voor de tombola-actie dient tijdig besteld te worden en kan nadien niet meer aangepast worden. Wij danken de handels- en horecazaken om deze deadline te respecteren.

Inschrijvingsformulier handels- en horecazaken tombola-actie 2019