Klimaattuincoach

De tuin is jouw plek bij uitstek om te ontspannen: spelen met de kinderen, werken in de (moes)tuin, vrienden ontvangen, genieten van een warme zomeravond. Maak je tuin weerbaar voor hittegolven, lange perioden van droogte en wateroverlast. Ontdek om snel naar een klimaattuin te gaan.

Klimaattuincoach aan huis

Een Klimaattuincoach is een gemotiveerde en ervaren tuinontwerper die advies geeft over grote en kleine maatregelen om jouw tuin klimaatrobuust te maken. Hij geeft tips over het aanplanten van gevelgroen, het omvormen van een stuk gazon tot een bloemrijk grasland of het aanleggen van een wadi. Je ontvangt binnen twee weken een concreet voorstel waarmee je aan de slag kan. De coach komt aan huis. Duur: ca. 2,5 uur.

Vorm je tuin om tot een klimaatrobuuste tuin waarin het altijd heerlijk vertoeven is. Doe beroep op een van de Klimaattuincoaches en hij/zij geeft jou het nodige advies om zelf aan de slag te gaan.

Voorwaarden

Een advies van de Klimaattuincoach kost jou slechts €75,- . De overige €225,-  betalen wij.
Je krijgt pas een factuur nadat oplevering van jouw persoonlijke plan.

Overige voorwaarden:

  • Je tuin bevind zich in Riemst.
  • 1 aanvraag per adres. Heb je een voor én een achtertuin? Dan worden deze uiteraard beide bekeken.
  • Heb je een huurhuis? Vraag aan jouw huisbaas een kort schrijven waarin deze akkoord gaat met de aanvraag en mail ons deze toe via milieu@riemst.be
  • Je bent bereid je tuin in te richten volgens adviezen van de Klimaattuincoach.
    Deze adviezen vormen basisbeginselen waarbij jij altijd genoeg ruimte hebt om jouw tuin precies naar jouw wensen in te richten. Je mag het plan doorvoeren in stappen wanneer dit jou beter uitkomt.

Wat doet een klimaattuincoach niet

De Klimaattuincoach is geen tuinarchitect. Hij/Zij levert een schematisch plan af met mogelijke maatregelen, maar geen detailplan en geen beplantingsplan.

Achtergrondinformatie

Ga direct van start