BinckBank Tour 2019

Op vrijdag 16 augustus mag Riemst opnieuw gastgemeente zijn voor de Binckbank Tour. Voor de achtse keer zal Riemst het decor zijn van de start en een plaatselijke ronde met spurt van een etappe aan de brug. De aankomst van deze vijfde rit vindt plaats in Venray.

Op vrijdag 16 augustus organiseert de gemeente Riemst in samenwerking met Golazo de vijfde rit van de BinckBank Tour met als uitvalsbasis de brug van Vroenhoven.

Programma

  • Omstreeks 10.30 u.: aankomst eerste wagens ploegen
  • Omstreeks 12.00 u.: start aan de brug van Vroenhoven
  • Omstreeks 12.30 u.: spurt plaatselijke ronde

Praktisch

De start wordt gegeven rond 12.00 u. boven op de brug van Vroenhoven. Het parcours loopt via de Maastrichtersteenweg, Visésteenweg, Eben-Emael, Grenadiersweg, Steenstraat, Statiestraat, Muizenberg, Maastrichtersteenweg met spurt omstreeks 12.30 u. op de brug in Vroenhoven, om vervolgens via de Burgemeester Marresbaan Riemst te verlaten en de rit verder te zitten naar de eindmeet in Venray. De rit kent een afstand van ongeveer 185 km.

Om de verkeersveiligheid te garanderen, is er in samenspraak met de politie beslist om de brug in Vroenhoven volledig af te sluiten voor al het verkeer van 7.00 u. tot 14.00 u. Aan iedereen wordt gevraagd om langs het parcours de richtlijnen van de seingevers strikt op te volgen. Parkeren in de omgeving is toegestaan (uitgezonderd Maastrichtersteenweg en parkeerverboden). De Maastrichtersteenweg blijft uiteraard bereikbaar voor fietsers en voetgangers. Onderstaand kan u een omleidingsplan terugvinden.

 

 

Meer informatie

Contacteer de dienst Sport via tel. 012 44 03 46 of sport@riemst.be.

Klik hier voor meer info over de route, deelnemers, laatste updates,...

Klik hier voor het volledige foto-album van vorig jaar.

BinckBank Tour 2018

Foto-album Binckbank Tour 2018