Mijn hart klopt voor Riemst

Met de actie "Mijn hart klopt voor Riemst" dagen we je uit je eigen gemeente te (her)ontdekken. Zoek mee naar de verstopte items en win een leuke prijs. Deel jouw mooiste plekjes van Riemst op social media door middel van het hart-sjabloon dat bij jou in de brievenbus viel. Samen maken we de grootste collectie van mooiste plekjes van Riemst.

Locatie 4: hint 1

Locatie 4: hint 2

Locatie 4: hint 3

Locatie 4: hint 4

Locatie 4: hint 5

Locatie 4: hint 6

Locatie 4: hint 7

Vind het verstopte item als eerste!

Doe ook mee met de wedstrijd! Vanaf zaterdag 15 mei plaatsen we elke dag op deze pagina een stukje van een foto van een prachtige plek in Riemst.
Hier hebben we een item verstopt. Weet jij waar we het item verstopt hebben? Wacht dan niet!

  1. Ga er heen en vind het item als eerste.
  2. Breng het naar het onthaal van het gemeentehuis.
  3. Win een Riemst-cheque ter waarde van 20 euro (te besteden bij lokale handelaars) + ontvang de nieuwste Riemst-gadget!

#Riemstliefde: deel jouw mooiste plekje!

Er viel onlangs een brochure in je brievenbus met daarin een handig overzicht van alle bezienswaardigheden en streekproducten die Riemst rijk is. Overal in onze gemeente duiken er nu ‘Mijn hart klopt voor Riemst’-borden op. Deze originele eyecatchers wijzen de voorbijganger op een verborgen parel.
Hou even halt en geniet van het uitzicht.

Maar ... misschien zijn er wel plekken die volgens jou meer waardering verdienen! Zet ze dan zelf ook in de kijker met het foto-sjabloon!

Dit sjabloon viel bij jou in de brievenbus

Gebruik het sjabloon dat in je brievenbus viel om jouw foto van een mooie Riemste plek van een kader te voorzien en stuur deze in!

  1. Pak het sjabloon in de ene hand.
  2. Fotografeer jouw favoriete plek met de andere hand.
  3. Deel jouw foto via deze pagina of via #Riemstliefde op facebook of Instagram.

We verzamelen alle ingezonden foto's in een gallerij op deze pagina.