Bezorgd over het Coronavirus?

Bekijk hier alle actuele informatie: https://www.info-coronavirus.be/nl/ @be_gezondheid0800 14 689

Koop een bouwkavel in Genoelselderen

Vanaf 1 mei t.e.m. 30 juni kan je je aanmelden voor 1 van de 8 gemeentelijke bouwkavels op de nieuwe verkaveling in Genoelselderen. Deze bouwgronden worden volgens een toewijzingsreglement verkocht.

Het terrein achter het Sint Maartenshof in het hartje van Genoelselderen is nu nog een woeste vlakte. Weldra komt er hier een nieuwe betaalbare woonwijk met 16 bouwkavels én een aantrekkelijk groen dorpsplein.

Vanaf 1 mei t.e.m. 30 juni kan je inschrijven voor één van de acht gemeentelijke bouwkavels. We werken voor deze bouwgronden met een toewijzingsreglement. Iedere geïnteresseerde krijgt een puntenscore. Zo geven we de jonge gezinnen van Riemst extra kansen om in de eigen gemeente te bouwen. 

In dit project voorzien we 4 kavels bestemd voor energiezuinig ‘passief wonen’ (open bebouwing) en 4 kavels voor halfopen bebouwing. Bovendien ontwikkelen we i.s.m. een projectontwikkelaar 4 ‘hamsterwoningen’. Dit zijn huurwoningen, die na 5 jaar aangekocht kunnen worden.  De verkaveling bevat ook 4 bouwgronden, die op de privémarkt worden verkocht.

Interesse?

Neem zeker de technische informatie over de kavels, alsook het toewijzingsreglement en het inschrijvingsformulier goed door.
Lees hier alle benodigde informatie en documenten.