Stageaanvraag

Wil jij graag stage lopen bij de gemeente Riemst? Van harte welkom! Vul je gegevens in via onderstaand webformulier en wij verwerken je aanvraag.

Werkwijze stageaanvraag

Je stageaanvraag wordt behandeld door de dienst Personeel. Zij gaan bij de interne diensten na of jouw soort stage in aanmerking komt en of de diensten ruimte en tijd hebben om jouw stageopdracht aan te nemen en te begeleiden. Zo kunnen jullie er samen een leuke stageperiode van maken! 

Zodra de personeelsdienst een interne dienst gevonden heeft om stage te lopen, nemen we contact met je op per e-mail. Daarna is het belangrijk om zo spoedig mogelijk jouw ingevuld en ondertekend stageconctract aan de personeelsdienst te bezorgen.

Het dossier wordt dan verder in orde gebracht en voorgelegd aan het College van Burgemeester en Schepenen. Indien het dossier goedgekeurd wordt door het schepencollege, wordt het stagecontract ondertekend door de vertegenwoordigers van de gemeente en kan de stage plaatsvinden op het afgesproken tijdstip. Je wordt steeds op de hoogte gebracht over het dossier.

Opgelet: gezien de omvang en duur van bovenstaande procedure, dient de stageaanvraag min. 3 maanden voor aanvang van de stage aangevraagd te worden. Bedankt voor het begrip.

Aanvraagformulier stage